5 idej za razkritje spola!

5 idej za razkritje spola!

Nov 02, 2022 Home , Dekoracije 0Komentarji

Obstaja veliko načinov kako sporočiti spol vašim domačim in prijateljem. Poglejte si nekaj idej spodaj!

Dimne bombice

Lokacija: @razgledi_z_vrha

Za naročilo bombic nas kontaktiraj na naših socialnih omrežjih Facebook ali Instagram, ali pa nam pusti sporočilo na info@party.si.
Patricia Pangeršič in njen dragi sta spol razkrila na čudoviti lokaciji s pogledom na dihjemajočo naravo. Pripravili smo jima dekoracijo z baloni ter dimne bombice, ki so z barvo dima razkrile spol.
Kako pa sama stvar poteka, da vama v naprej ni potrebno vedeti za spol?
Patricia nam je poslala svoj nifty test ter geslo, da smo lahko pogledali samo mi, naročili dimne bombice in pripravili popolno presenečenje za oba.

Škatla presenečenja!

V škatlo, ki bo kasneje razkrila spol vašega malčka vam napihnemo balone v barvi spola. Škatlo pred svojimi domačimi odpreta skupaj in ven zletijo modri oziroma roza baloni.
Ne pozabita, da lahko spol skrijeta čisto pred vsakim, samo pred nami ne :)
Škatlo z napisi in baloni ti pripravimo v naši trgovini na naslovu: Kajuhova ulica 32r, BTC Ljubljana.

Lokacija: Kristalna palača BTC Ljubljana

Obok iz balonov

Obok se postavlja na lokaciji, ki si jo izbereta. Lahko je večji kot na slikah ali manjši. Vse to se dogovorimo, ko pridete na posvet v našo trgovino.
Z veseljem ti pripravimo takšno dekoracijo. Za več informacij se oglasi v naši trgovini na Kajuhovi ulici v Ljubljani ali pa nam piši na info@party.si.

Balon presenečenja!

Balon je po navadi črne barve z napisom "Boy or girl" ali v slovenščini "Fantek ali punčka", lahko pa so na njem narisani beli vprašaji. Napis lahko  izbirate sami, saj vam na balon lahko dodamo nalepke po vaših željah.
 
Balon napihnemo s helijem, da lebdi v zraku ter ga napolnimo z modrimi oziroma roza konfeti.
Balon ti pripravimo v naši trgovini na Kajuhovi ulici v Ljubljani, kjer ga lahko tudi prevzameš.

Strelci konfetov

Strelce s konfetki lahko naročiš preko naše spletne trgovine ali pa jih kupiš pri nas v trgovini na Kajuhovi ulici v Ljubljani.
Poznana pa tudi kot večna klasika so strelci konfetov. Ob izstrelitvi iz njih izletijo konfeti v modri oziroma roza barvi.