Pošiljanje in dostava po Sloveniji

 


 

Dostava paketov po Sloveniji se vrši preko dostavne službe DPD Slovenija ter Pošte Slovenije


Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. 

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

 

 

Dostavna služba DPD Slovenija 

 

Poštnina je 5,00 eura za vsa naročila ne glede na težo in obliko paketa.

Prejeta naročila na delovni dan do 12 h ure bomo odposlali še isti dan. Naročila pošiljamo samo med delavniki. ( pon. - pet.) Dostava je opravljena v 1-3 delovnih dneh. V 95% je dostava opravljena že naslednji delovni dan. DPD ob sobotah ne dostavlja.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki.

Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00) ter njihov elektronski naslov (podpora@dpd.si).

Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi).

Po vaši želji se lahko z DPD-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Pickup prevzemno točko ali DPD Pickup Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.  

Več informacij najdete na www.dpd.com

 

Dostavna služba Pošta Slovenije 

 

Poštnina je 6,40 eura za vsa naročila ne glede na težo in obliko paketa.

 

Prejeta naročila na delovni dan do 12 h ure bomo odposlali še isti dan. Naročila pošiljamo samo med delavniki. ( pon. - pet.) Dostava je opravljena v 1-3 delovnih dneh. V 95% je dostava opravljena že naslednji delovni dan.

 

 

Dostavna služba Pošta Slovenije - HITRA POŠTA

 

Poštnina je 13,90 eura za vsa naročila ne glede na težo in obliko paketa.

 

Prejeta naročila na delovni dan do 9.00 h ure bomo odposlali še isti dan. Paket bo dostavljen v popoldanskem času med 14 h -18 h ( odvisno od lokacije).

Prejeta naročila na delovni dan od 9.00 h ure do 15.00 h ure bomo odposlali še isti dan. Paket bo dostavljen naslednji delovni dan takoj dopoldne med 8h in 10 h.

Cene veljajo od 1.1.2022.

 


 

Prevzem na sedežu podjetja

 

Artikle lahko prevzamete v našem skladišču.

V blagajni označite prevzem na sedežu podjetja in v nekaj urah bo vaš paket pripravljen za prevzem. Ko je paket pripravljen za prevzem dobite email obvestilo.

Delovni čas skladišča za prevzem je od 8.00 h - 14:30h.

Za vse ostale informacije smo vam na volji na naš telefon 07 81 60 550

 

Naslov:

MAGIC PARTY CENTER

Savska cesta 20B

8290 Sevnica