V paketu prejmete balon napolnjen s helijem, na traku in z utežjo. Primeren za posebno darilo. Balon lahko lebdi v zraku več tednov, odvisno od ravnanja z njim in temperaturnih sprememb. Balon je narejen iz posebne folije. Balon lahko večkrat dopolnimo s helijem, zato priporočamo, da naročite tudi helij za enkratno polnjenje.

Velikost: 45 cm
Za več informacij preberite spodaj!

 

61030
13 Kos
Magic Baloni
9,50 €
Z ddv

Opis

Folija baloni so občutljivi na ekstremne temperaturne razlike. V hladnem zraku lahko spustijo, vendar se v toplem zopet »napihnejo« nazaj. Prevroča temperatura lahko povzroči,da se balon razteza in tako tudi poči. Folija balon napihnjen s helijem, lahko lebdi do 30 dni in se ga lahko ponovno napihne. Folija baloni lahko prevajajo elektriko. Ni jih dovoljeno spuščati v zrak in jih ne uporabljati v bližini električnih vodov. Ne uporabite kovinskega traku in naj bo balon na uteži. Balon je narejen iz posebne folije. Folija ni razgradljiva.

Balon v paketu, napolnjen s helijem, bo poslan na vaš naslov. Če želite, lahko balon pošljemo tudi na drugi naslov kot darilo. Pri izpolnjevanju podatkov na Blagajni označite plačilo s PayPalom oz. bančno kartico ali z bančnim nakazilom, kar pomeni, da imamo vaše plačilo na našem računu, preden odpošljemo balon v vašem imenu. V kolikor boste izbrali plačilo z bančnim nakazilom, se vam ob potrditvi naročila takoj izpišejo podatki za nakazilo. Se priporočamo, da nas tudi dodatno na e-mail: info@magic.si obvestite o plačilu, sicer lahko obdelava vašega naročila traja tudi kak dan več. Balonu lahko dodamo tudi sporočilo, katerega pa napišite med opombami. So pa na voljo tudi različne voščilnice, ki jih lahko naročite v kategoriji Voščilnice.

Mašna kot dekoracija ni vključena v nakup in ceno.

Podrobnosti produkta

61030
13 Kos