Barvita velikonočni jajčeca opazili
   • Barvita velikonočni jajčeca opazili

   Easter bunnies and eggs - b.balon v paketu

   Magic Baloni
   15,50 €
   ni na zalogi

   V paketu prejmete raztegljiv pvc balon napolnjen s helijem, na traku in z utežjo. Primeren za posebno darilo. Balon lahko lebdi v zraku več tednov, odvisno od ravnanja z njim in temperaturnih sprememb. Balon lahko večkrat dopolnimo s helijem, zato priporočamo, da naročite tudi helij za enkratno polnjenje.

   Velikost: 61 cm

   Poglejte še na več podatkov!

    


    

   Količina:
   0 izdelkov
   • Varovanje podatkov
   • Možnosti dostave
   • Splošni pogoji in vračila

   Balon v paketu, napolnjen s helijem, bo poslan na vaš naslov. Če želite, lahko balon pošljemo tudi na drugi naslov kot darilo. Pri izpolnjevanju podatkov na Blagajni označite plačilo s PayPalom oz. bančno kartico ali z bančnim nakazilom, kar pomeni, da imamo vaše plačilo na našem računu, preden odpošljemo balon v vašem imenu. V kolikor boste izbrali plačilo z bančnim nakazilom, se vam ob potrditvi naročila takoj izpišejo podatki za nakazilo. Se priporočamo, da nas tudi dodatno na e-mail: info@magic.si obvestite o plačilu, sicer lahko obdelava vašega naročila traja tudi kak dan več. Balonu lahko dodamo tudi sporočilo, katerega pa napišite med opombami. So pa na voljo tudi različne voščilnice, ki jih lahko naročite v kategoriji Voščilnice. Mašna kot dekoracija ni vključena v nakup in ceno.
   Bubble - raztegljivi pvc baloni  so odporni na pok, vendar ni garantirano. So izredno odporni (do 60 dni) na spremembe zunaj. Izpostavitev Bubble balonov močni vročini ali ostrim predmetom, lahko povzroči pok balona. Bubble balon je nealergen in ima ventil, ki se sam zapre. Pazite na oči in ušesa, kadar napihujete balon. Barve, ki so uporabljene na tem balonu, so potrjene od vladnih standardov, ki se nanašajo na otroške igrače. Vlažilna vrečka v embalaži ni za uporabo in jo odvrzite takoj. Shranite te podatke za nadaljnjo uporabo balona.

    

    

   Magic Baloni
   29815
   1899-12-30

   Posebne reference

   Stranke, ki so kupile ta izdelek so tudi naročile:

   Barvita velikonočni jajčeca opazili

   Easter bunnies and eggs - b.balon v paketu

   15,50 €