Uporaba spletnih piškotkov

S tem ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo Politiko o uporabi spletnih piškotkov.

Review (0)
0,30 €Cena
Review (0)
1,20 €Cena
Božičkova kapa
 • −50%
Review (0)
0,70 €1,40 €Običajna cena Cena
Review (0)
1,90 €Cena
Review (0)
1,40 €Cena
   Snowman
   • Snowman

   Snowman - folija balon

   MAGIC d.o.o.
   Review (0)
   3,90 €
   Z DDV
   na zalogi

   Novoletni balon Snowman (snežak) je narejen iz folije v velikosti 45 cm. Primeren za novoletno dekoracijo ali darilo. V paketu prejmete en NEnapihnjen balon.

   Količina:
   39 izdelkov

   Zadnjič, ko je bil izdelek dodan v košarico: 2019-10-27

   • Varovanje podatkov
   • Možnosti dostave
   • Splošni pogoji in vračila

   Folija baloni so občutljivi na ekstremne temperaturne razlike. V hladnem zraku lahko spustijo, vendar se v toplem zopet razširijo nazaj. Prevroča temperatura lahko povzroči, da se balon razteza in tako tudi poči. Folija balon napihnjen s helijem, lahko lebdi do nekaj tednov in se ga lahko tudi ponovno napihne. Folija baloni lahko prevajajo elektriko. Ni jih dovoljeno spuščati v zrak in se izogibajte bližini električnih vodov. Ne uporabljajte kovinskega traku, balon mora biti na uteži in s tem preprečite, da bi balon odletel. Ko polnite balon s helijem, je priporočljivo uporabiti poseben varnostni ventil, ki sam preneha s polnjenjem, ko je balon dovolj napihnjen. Pri polnjenju z zrakom morate biti pazljivi na gubice ob robu balona, saj se le-te ne smejo popolnoma zgladiti. Folija balon ni razgradljiv. Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev zaradi možnosti zaužitja manjših delcev. Priporočen nadzor odrasle osebe. Priporočeno je, da upoštevate navodila za nadaljno uporabo.

    

    

    

   MAGIC d.o.o.
   61030
   39 Izdelkov
   1899-12-30

   Posebne reference

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Snowman - folija balon

   Stranke, ki so kupile ta izdelek so tudi naročile:

   16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

   Snowman

   Snowman - folija balon

   3,90 €
   Z DDV