5,90 €Cena
3,90 €Cena
7,90 €Cena

   Disney LOL Surprise - Orbz folija balon

   Anagram Balloons
   10,90 €
   na zalogi

   Orbz Disney LOL Surprise balon je narejen iz posebne folije in meri 38 x 40 cm.

   Balon je lahko napolnjen s helijem, zrakom ali je nenapihnjen.

   Za napihovanje z zrakom priporočamo uporabo ročne tlačilke! Ko je balon napihnjen bo samodejno zatesnjen in ga ni potrebno vezati z vrvico ali vozlom! 

   Izberite:
   - napihnjen balon s helijem
   - nenapihnjen balon

   izbrati: :
   Količina:
   7 izdelkov

   Zadnjič, ko je bil izdelek dodan v košarico: 2021-04-27

   • Varovanje podatkov
   • Možnosti dostave
   • Splošni pogoji in vračila

   Folija baloni so občutljivi na ekstremne temperaturne razlike. V hladnem zraku lahko spustijo, vendar se v toplem zopet razširijo nazaj. Prevroča temperatura lahko povzroči, da se balon razteza in tako tudi poči. Folija balon napihnjen s helijem, lahko lebdi do nekaj tednov in lahko se ga tudi ponovno napihne. Folija baloni lahko prevajajo elektriko. Ni jih dovoljeno spuščati v zrak in se izogibajte bližini električnih vodov. Ne uporabite kovinskega traku, balon pa mora biti na uteži in s tem preprečite, da bi balon odletel. Ko polnite balon s helijem, je priporočljivo uporabiti poseben varnostni ventil, ki sam preneha s polnjenjem, ko je balon dovolj napihnjen. Pri polnjenju z zrakom morate biti pazljivi na gubice ob robu balona, saj se le-te ne smejo popolnoma zgladiti. Folija balon ni razgradljiv.

   Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev zaradi možnosti zaužitja manjših delcev.  Priporočen nadzor odrasle osebe. Priporočeno je, da upoštevate navodila za nadaljno uporabo.

   Anagram Balloons
   38448-01
   7 Izdelki
   2020-09-03

   Posebne reference

   Disney LOL Surprise - Orbz folija balon

   10,90 €