Profesionalna črna barva

Črna profesionalna barva na vodni osnovi - 28 ml, za poslikavo obraza in telesa.

Vrhunska kakovost. Nanaša se lahko s čopičem ali gobico.

Ker je na vodni osnovi, se zlahka odstrani z milom in vodo.

Uporabite tudi vi barve, ki jih uporabljajo strokovnjaki in umetniki ličenja.

Odlično za noč čarovnic, karneval ali kostumografsko zabavo!

15726
53 Kos
Fiesta Guirca
5,80 €
Z ddv
Opis

Opozorilo! Izdelek je v skladu z evropsko zakonodajo o kozmetičnih izdelkih. Registriran pri portalu evropskih kozmatičnih izdelkov CPNP. Ni primerno za otroke mlajše od 14 let. Ne nanašajte na poškodovano, vneto ali občutljivo kožo. Ni za zaužitje. Ne nanašaj barve blizu oči ali ustnic. V primeru kontakta sperite z veliko količino vode. Takoj prenehaj z uporabo, če se pojavijo izpuščaji ali pride do alergijske reakcije. Ta izdelek lahko obarva nekatere tkanine. Ko izdelek odprete, da uporabite s čistimi rokami, po uporabi ga zaprite in hranite v mrzlem prostoru. Shranite navoila za nadaljno uporabo. Ni dosegljivo takoj-traja 48 ur.

Navodila: pred uporabo testirajte izdelek za morebitne alergijske reakcije. Nanesite majhno količino produkta na notranjo stran zapestja in odstranite po 30 minutah. Izdelek uporabljajo profesionalni make-up umetniki za prikaz ureznin, brazgotin, odpadajoče kože in za efekt grozne kože. Operite in posušite kožo. Aplicirajte vsebino izdelka na obraz ali druge dele telesa in oblikujte tako dolgo, da dobite želen vzorec. Pustite, da se posuši in strdi. S pomočjo make-upa dodelajte, da bodo brazgotine podobne vaši barvi kože. Za odstranjevanje make-upa odstranite plast latexa in sperite kožo s toplo vodo in milom.

ingredients:  Purified Water, Ethxl Alcohol, Glycerin, Octadecanoic Acid, Acrylic Polymer, Triethanolamine, Bht, Phenoxyethanol, may contain: Titanium Dioxide, Iron Oxide Red, Iron Oxide Yellow, Iron Oxide Black, Fd&cblue1, Fd&cred6, Fd&cred27, Oxide Green, Manganese Violet, Ultramarine Blue, Fd&cyellow5

Podrobnosti produkta
15726
53 Kos