Rdeč latex

V paketu prejmete latex v posodici ter aplikator z gobico.

Količina: 59,10 ml

Latex je netoksičen, ne vsebuje amoniaka, lahko ga uporabljate za telo in obraz.

Latex je enostaven za uporabo ter za čiščenje, saj se enostavno olupi iz površine, kjer ste ga nanesli.

46228
13 Kos
Smiffys
11,50 €
Z ddv
Opis

Ni toksično. Brez amonijaka. Za obraz in telo. Se ne packa. Preprosto za uporabo. Se enostavno olupi. Pred prvo uporabo, nanesite majhno količino izdelka na vašo kožo. Počakajte 15 min in odstranite latex iz kože tako, da ga enostavno olupite. Če je na testnem mestu oteklina ali pekoč občutek, NE UPORABLJAJTE IZDELKA. Izdelek ni za zaužitje.
Opozorilo: Ne uporabljajte v bližini ognja. Izogibajte se stiku z očmi. Izogibajte se stiku s poraščenimi deli telesa. Izdelek je primeren samo za uporabo na telesu. Ne priporoča se za uporabo blizu oči. Ne nanašajte na ustnice. Ne priporoča se uporaba za otroke stare 12 let in manj.Tekoči lateks se za stalno prime različnih površin in se ga ne da odstraniti. Izogibajte se stiku z lasmi, blagom, preprogami in ostalimi občutljivimi površinami. Obdržite ta navodila za nadaljnjo uporabo.
Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro premešaj tekoči lateks. Nanesi tekoči lateks v tankih slojih s pomočjo penaste krtačke. Za najboljši rezultat nanesite več slojev lateksa. Prepičajte se, da je vsak sloj lateksa popolnoma posušen, preden nanesete naslednji sloj. Za najboljše rezultate, pred uporabo lateksa, uporabite losjon za pripravo kože (46764), da se lateks ne bo prijel na občutljive dlake po telesu.
Za odstranitev lateksa: Tekoči lateks se enostavno olupi od kože. Čistilni tonik (46765) lahko uporabite, da odstranite lateks iz občutljivih predelov, katere ste pred nanosom lateksa namazali z losjonom (46764).
Uporabno 6 mesecev po odprtju.

Sestavine: Natural Rubber Latex, Aqua ( Water), Potassium Hydroxide, Cl77891,(Titanium Dioxide), Polyethylene Glycol, Epoxy Polymer (CAS ID 9046-01-9), Glutaraldehyde ( CAS ID 111-30-8)

Podrobnosti produkta
46228
13 Kos