Deluxe grozni zobje

V paketu prejmete deluxe grozljive zobe. Zobje so visoko kvalitetni ter udobni za uporabo.

Poleg imate priloženo tudi lepilo ter slikovna navodila za uporabo.

 

 

45184
9 Kos
Smiffys
36,30 €
Z ddv
Opis

Kvalitetni zobje. Vsebujejo lepilo. Zelo realistični zobje. Udobna uporaba.

Zob ne uporabljajte, če imate zobni aparat ali kakšno drugo zobozdrastveno težavo. Ostranite zobe preden jeste in pijete.

Opozorilo! Preden segrejete zobe jih ne prepogibajte. Izdelek je pri sobni temperaturi zelo tog in lahko poči, če ga ne uporabljajte previdno. Ne uporabljajte plastičnih pripomočkov ali posode, ko segrevate zobe in termoplastične kroglice.

Opozorilo! Vedno bodite previdni, ko imate opravka z vrelo/vročo vodo.

Navodila: 1. Položite zobe v vročo vodo za 30 sekund in jih nato previdno vzemite ven s pomočjo žlice. Položite jih na vaše zobe in jih ukrivite tako, da se popolnoma prilegajo vašim zobem ter jih tako držite 20 sekund, nato jih odstranite. 2.Termoplastične kroglice (lepilo) položite v vročo vodo. Ko kroglice postanejo prozorne so pripravljene za uporabo. S pomočjo žlice previdno poberite kroglice iz vroče vode. 3. Bodite previdni, ko držite kroglice, saj bodo le-te vroče. S prsti kroglice preoblikujte v obliko črva in ga položite v zobno protezo. Močno pritisnite, da se plastično lepilo lepo porazdeli. 4. Takoj položite grozne zobe na vaše zobe in močno pritisnite. Ko zobe pritrdite na mesto, nežno ugriznite skupaj in zadržite ta položaj 2 minuti. 5. Odstranite zobe in jih držite pod tekočo hladno vodo 30 sekund. Zaradi tega bo plastično lepilo postalo trdo in spremenilo barvo v belo. Sedaj so zobje pripravljeni za uporabo.

Opozorilo: vedno lahko odstranite plastiko iz zobne proteze in ponovno segrejete in pritrdite zobe. Glejte slikovna navodila na embalaži.

Podrobnosti produkta
45184
9 Kos