• Nov
  "you're the BEST" - folija balon
  • "you're the BEST" - folija balon

  "you're the BEST" - folija balon

  Qualatex Balloons
  3,90 €
  na zalogi

  Balon je narejen iz posebne folije. 

  Velikost balona je 45 cm.

  V paketu prejmete nenapihnjen balon.

  Lahko ga napolnite s helijem ali z zrakom.

  Za napihovanje z zrakom priporočamo uporabo ročne tlačilke! Ko je balon napihnjen bo samodejno zatesnjen in ga ni potrebno vezati z vrvico ali vozlom! 

  Za več podatkov preberite spodaj!

  Količina:
  14 izdelkov

  Zadnjič, ko je bil izdelek dodan v košarico: 2021-08-06

  • Varovanje podatkov
  • Možnosti dostave
  • Splošni pogoji in vračila

  Folija baloni so občutljivi na ekstremne temperaturne razlike. V hladnem zraku lahko spustijo, vendar se v toplem zopet razširijo nazaj. Prevroča temperatura lahko povzroči, da se balon razteza in tako tudi poči. Folija balon napihnjen s helijem, lahko lebdi nekaj tednov, lahko se ga tudi ponovno napihne. Folija baloni lahko prevajajo elektriko. Ni jih dovoljeno spuščati v zrak in jih ne uporabljajte v bližini električnih vodov. Ne uporabite kovinskega traku, balon pa mora biti na uteži in s tem preprečite, da bi balon odletel. Ko polnite balon s helijem, je priporočljivo uporabiti poseben varnostni ventil, ki sam preneha s polnjenjem, ko je balon dovolj napihnjen. Pri polnjenju z zrakom morate biti pazljivi na gubice ob robu balona, saj se le-te ne smejo popolnoma zgladiti. Folija balon ni razgradljiv.

  Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev zaradi možnosti zaužitja manjših delcev.  Priporočen nadzor odrasle osebe. Priporočeno je, da upoštevate navodila za nadaljno uporabo.

  Qualatex Balloons
  88169
  14 Izdelki
  1899-12-30

  Posebne reference

  "you're the BEST" - folija balon

  "you're the BEST" - folija balon

  3,90 €